Öne Çıkanlar derya pekbayık ak parti daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu

BAŞKAN ÇERÇİ İLK İFTARINI UNUZBURUNLU VATANDAŞLARLA AÇTI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ilk iftarını Uzunburun Mahallesi sakinleriyle açtı. Ramazan ayında paylaşmanın önemine dikkat çeken Başkan Çerçi, bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin ve yaşlıların unutulmamasını istedi.

Mübarek ramazan ayının başlaması ile birlikte sosyal yardım çalışmalarına da hız veren Yunusemre Belediyesi kırsal mahallelerde düzenlediği iftar programları ile vatandaşı aynı sofrada bir araya getiriyor. 11 ayın sultanı Ramazan'ın ilk iftar sofrası da Uzanburun Mahallesi'nde kuruldu. İftar programına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Melek Çerçi ile birlikte katıldı. Başkan Çerçi'ye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata ve Muhtarlık İşleri Müdürvekili Fuat Balcı eşlik etti. İftar sofrasında mahalleli ile buluşan Belediye Başkanı Çerçi, vatandaşlar ile birlikte dua etti. Rahmet ve bereket ayı olan bu mübarek ayın tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Çerçi, bu ayda ihtiyaç sahipleri ve yaşlıların unutulmamasının istedi. Akşam namazını da mahalle camisinde kılan Dr. Mehmet Çerçi, namazın ardından vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel