Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları Manisa Büyükşehir Belediyesi alaşehir belediyesi

Afrin’de bir asker daha şehit oldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada “Afrin bölgesinde devam eden operasyonlarda PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD terör örgütü unsurlarıyla çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.” denildi.

ŞEHİT ASKERLERİN 9’U AYNI BİRLİKTEN

Suriye’nin Afrin kentinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nda dünden bu yana  şehit olan 12 askerden 9’unun aynı birlikte görev yaptığı ortaya çıktı. 25 Ocak tarihinde, şehit askerlerin de aralarında bulunduğu 208 komando, Tatvan 10’uncu Komando Tugay Komutanlığı Sorgun Kışlası’ndan törenle uğurlanmıştı.
Zeytin Dalı Harekatı’nın 22’nci gününde, dün, ikisi düşürülen helikopterde, 9’u çatışmada 12 asker şehit oldu. Tüm Türkiye yasa boğulurken bu sabah gelen acı haberler sayı 12’ye yükseldi.  Dün şehit düşen askerlerden 9’unun Tatvan 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yaptığı ortaya çıktı. Şehit askerler Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş, uzman çavuşlar Oğuz Can Ekiz, Enes Sarıaslan, Halis Koca, Burak Akalın, Serdar Ege, Hüseyin Şahin, Koray Karaca ve Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu’nun da aralarında bulunduğu 208 komando, 25 Ocak günü ailelerinin de katıldığı törenle bölgeye uğurlanmıştı.

sehitler-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel