Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı

Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'de şehit olan Astsubay Musa Özalkan için Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da katılıyor.

Cenaze namazını da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze töreninde yaptığı açıklamada, "Musa evladımız bizi dinliyor. biz onun şehadetine şahit, o da bizim saf tutuşumuza şahit. Çok önemli bir operasyonlar silsilesi içinde ordumuz bu karda kışta büyük bir mücadeleyi sürdürüyor. Kimlere karşı teröristlere karşı. Bu operasyon tamamıyla, YPG, PKK gibi terör örgütlerine yönelik. DEAŞ gibi bir terör örgütüne yönelik bir operasyon. Bu operasyon Allah'ın izniyle zafere ulaşmak suretiyle kazanacağız. Acaba şunlar ne demiş, bunlar ne demiş, dünyada şu ülke nasıl bakmış, bu ülke nasıl bakmış, buna bakacak halimiz yok. Bu konudaki karar bu milletindir. Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek ve bizi sınırlarımızda taciz eden üç beş tane ipsize, soysuza biz bu sınırlarda soluk aldırmayacağız. İnancımız tam. Biz bu noktada evladımızın bu vasiyetini Türk Milleti olarak en güzeliyle hallederiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel