Öne Çıkanlar derya pekbayık Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Yunusemre’de yaz spor okulları büyük ilgi gördü

Yunusemre Belediyesinin düzenlediği yaz spor okullarına öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. 12 branşta düzenlenen kurslara yaklaşık 3 bin öğrenci katıldı.

Öğrencilerin yaz aylarını en verimli şekilde değerlendirmeleri amacıyla Yunusemre Belediyesinin açtığı yaz spor okulları büyük ilgi gördü. 12 branşta gerçekleştirilen kurslara yaklaşık 3 bin öğrenci katılırken; Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, yaz okullarına gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini belirtti. Spora ve sporculara her zaman destek vereceklerini aktaran Alkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hentbol, badminton, güreş, taekwondo, atletizm, judo, satranç, yüzme, futbol, voleybol, tenis ve wu-shu Kung Fu branşlarında çocuklarımızın eğitim alması amacıyla yaz spor okulları düzenledik. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, spora ve sporcuya büyük destekler veriyor. Kendisi geleceğin sporcularının yetişmesi amacıyla her daim yanımızda. Çocuklarımızın spora yönlendirilmesi anlamında eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yunusemre Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel