Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Vatandaş rahat bayram geçirsin diye büyükşehir görev başında

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, vatandaşların huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için görev başında olan Zabıta, MASKİ, Ulaşım ve İtfaiye dairelerine bağlı personelleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Büyükşehir Belediyesinin mesai mefhumu gözetmeksizin tüm birimleriyle vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, özveriyle çalışan personellere teşekkür etti.

Kurban Bayramı’nın huzur içinde geçmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle vatandaşların şikayetlerine anında müdahale edebilmek amacıyla görev başındaydı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de, bayramda görev başında olan birimleri ziyaret ederek, personellerin bayramını kutladı. Başkanvekili Güzgülü’ye Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti. İlk olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Güzgülü, burada İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül ve görev başındaki personelin tek tek elini sıkarak, iyi bayramlar diledi. Ardından Ulaşım Dairesi Başkanlığına geçen Başkanvekili Güzgülü, ulaşım çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Şehzadeler ilçesinde bulunan MASKİ Su Arıza birimini de ziyaret eden Başkan Vekili Güzgülü, yetkililerden herhangi bir şikayet ya da kesintinin olup olmadığı konusunda bilgiler aldı. Olası bir şebeke arızası ya da boru patlamasına anında müdahale için görev başında olduklarını belirten yetkili personeller geçen sürede olumsuz herhangi bir durumun yaşanmadığını ifade etti. Başkanvekili Güzgülü son olarak Zabıta Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra tarafından karşılanan Güzgülü, tüm personele kazasız, belasız huzurlu bir bayram diledi. Büyükşehir Belediyesi’nin mesai mefhumu gözetmeksizin tüm birimleriyle vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Başkan Vekili Güzgülü, özveriyle çalışan personellere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel