Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Turgutlu’nun yeni yaşam alanı ışıl ışıl oluyor

Turgutlu Belediyesi Ergenekon Mahallesi Sahil Sokak üzerinden bulunan yeni yaşam alanındaki aydınlatma çalışmalarında sona gelindi.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ergenekon Mahallesi Sahil Sokak üzerinde başlayan yeni yaşam alanı çalışmaları sona yaklaşırken, elektrik atölyesi ekipleri tarafından da başlatılan aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Mevcut alanın bölge halkının beklentilerini fazlasıyla karşılayacağını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Yaklaşık 2 ay süren çalışmaların artık sonuna yaklaştık. Sahil Sokak üzerinden bulunan 2 bin 510 metrekarelik alan, Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin çalışmalarıyla bölge halkının keyifli vakit geçirecekleri noktaya geldi. Şimdi de aydınlatma çalışmalarımız kapsamında yürüyüş yollarına 40 adet elektrik direği dikiyoruz. Hem gündüzü hem gecesi ayrı güzelliğe sahip olacak olan yeni yaşam alanımız şimdiden mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Turgutlu Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel