Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Sarıgöl’ün 5 mahallesine 55 kilometre altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 5 mahallesine 55 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelini sağlıklı altyapı ağları ile donatmak için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, 101 Mahalle Projesi ile Sarıgöl ilçesindeki 5 mahallede içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. MASKİ tarafından Sarıgöl’ün 5 mahallesine 55 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşendi. Dindarlı, Güneydamları, Şeyhdavutlar, Baharlar ve Yukarıkoçaklar mahalleleri sağlıklı altyapıya kavuştu.

Yeşiltepe, Kahramanlar, Karacaali, Tırazlar, Kızılçukur, Ziyanlar, Günyaka, Afşar merkez ve Bahçearası mevkii 154 Mahalle Projesi ile yepyeni altyapı ağlarına kavuşacak. 101 Mahalle Projesi ile Sarıgöl’de başlayan dönüşüm hız kesmeden devam edecek.

Yukarıkoçaklar Mahalle Muhtarı Halil Duran, “Hizmetler için söyleyecek çok fazla bir şey yok. Çalışmalardan memnunuz. Mahallemizde eskiden kanalizasyon hattı yoktu. Şimdi sıfırdan döşendi. 80’li yıllarda döşenen içme suyu hattımız yenilendi. 17 ilçeye hizmet vermek gerçekten çok zor. Bunun farkındayız. Başkanımız çok zor bir görev yürütüyor. Allah kolaylık versin” şeklinde konuşurken, Baharlar Mahalle Muhtarı Ahmet Karabaş da şunları söyledi: “Çalışmalardan memnunuz. Kanalizasyon ve içme suyu hattımızda çalışmalar bitti. Kilit parke döşeniyor. Yollarımız da genişledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’dan Allah razı olsun. Başkanımızın her zaman yanındayız”

Çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren Dindarlı Mahalle Muhtarı Mustafa Gençeli, “Çalışmalardan memnunuz. Eskiden kanalizasyon hattımız yoktu. Çok güzel oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin yaptığı işlerden memnunuz. Sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Yeni içme suyu deposu da yapılıyor. Allah razı olsun” dedi.

Sıfırdan bir altyapıya kavuştuklarını anlatan Şeyhdavutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Gürsoy, “Çalışmalar bitti. Sıfırdan kanalizasyon hattına kavuştuk. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanırken, Güneydamları Mahalle Muhtarı Erol Akça da, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarından memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel