Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

MASKİ Erdelli’nin taşkın riskini kökten çözüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Erdelli Mahallesindeki 350 metrelik dere ıslah imalatında sona yaklaşırken kot farkını düzenlemek için de temizlik çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, dere temizlik ve ıslah çalışmaları ile mahalleleri taşkın riskinden koruyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Akhisar’ın Erdelli Mahallesinde 350 metrelik dere ıslah çalışmasında sona yaklaşıldı. Islah çalışmasının tamamlanması ile birlikte 700 metre panel çit imalatı yapılacak. Bu çalışmaya paralel olarak dere yatağındaki suyun akışını daha sağlıklı hale getirmek için 600 metrelik temizlik çalışmasına başlandı.

Erdelli Mahalle Muhtarı Ahmet Günhan, mahallelerinde yapılan dere ıslah ve temizlik çalışmasından çok memnun olduklarını ifade ederek, “Mahallemize 100 yılda yapılacak hizmet yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Eskiden sel baskını oluyordu. Kötü koku ve sinek problemimiz vardı. Daha çalışma bitmeden ortalık pırıl pırıl oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskiGenel Müdürü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel