Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Manisa’da taraftar kardeşliği

Salihli Beşiktaşlılar Derneği, Haziran 2016 yılındaki trafik kazası sonrası ağır yaralanan ve yatağa mahkum kalan koyu Fenerbahçe taraftarı bir gence tekerlekli sandalye hediye edip, fizik tedavi masraflarını da üstlendi.

Salihli ilçesi Yılmaz Mahallesi’nde ikamet eden Ethem Kenan ve Gülay Çakır çiftinin tek oğlu Şükrü Çakır (18), Akhisar ilçesinde kuzeni Sinan Karalı yönetimindeki elektrikli bisiklet ile tırın çarpışması sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrası Şükrü Çakır yatağa mahkum kalırken, kuzeni Sinan Karalı’nın ise Manisa Hafsa Sultan Devlet Hastanesinde ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Yatağa mahkum kalan ve konuşma zorluğu çeken Şükrü Çakır’ın koyu Fenerbahçe taraftarı olduğunu öğrenen Beşiktaşlılar Derneği üyeleri de Çakır’ı evinde ziyaret etti. Dernek üyeleri, 9 ay önce kaza geçiren Çakır’a tekerli sandalye ile Beşiktaş atkısı hediye edip, fizik tedavi masraflarını üstlendi.

“Şükrü’nün yüzünün gülmesini istiyoruz”

Salihli Beşiktaşlılar Derneği olarak yatağa mahkum kalan Şükrü Çakır’ın kendilerine ihtiyacı olduğu düşüncesi ile ziyaret ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Erkan Esen, “Kendisi koyu bir Fenerbahçeli, biz onun Fenerbahçe’yi bırakmasını istemiyoruz. Bizim için önemli olan her zaman Şükrü kardeşimizin sağlığı ve yüzünün gülmesidir. Çünkü biz ne kadar saha da rakip olsak da, burada arkadaşız ve kardeşiz” dedi.

“Acının rengi olmaz”

Dernek olarak maddi ve manevi Şükrü Çakır’ın yanında olacaklarını belirten Esen, “Bizim için insanların Galatasaraylı veya Fenerbahçeli olması önemli değildir. Önemli olan kardeş olmaktır. Ben acının rengi olmaz diyorum. Biz kardeşimize hem tekerlekli sandalye hediye edip, hem de fizik tedavisini üstlendik. İnşallah kendisi ayağa kalkınca da birlikte Vodefone Arena’ya gidip, birlikte maç izleyeceğiz. Çünkü bize bu sözü verdi” diye konuştu.

Yatağa mahkum kalan Şükrü Çakır’da bu örnek davranışlarından dolayı Salihli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erkan Esen ve yönetimine sevgisini ise elleri ile yaptığı kalp işaretiyle gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBeşiktaşlılar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel