Öne Çıkanlar manisa salihli milletvekili aday adayı salihli kızılay emrullah işler

Emniyetten beğenilen uygulama

Manisa emniyet müdürlüğü huzur uygulamaları ve ildeki güvenlik çalışmaları ile dikkat çekiyor. Yapılan uygulamalardan duyulan memnuniyet ise vatandaş ziyaretleri ile Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş tarafından yerinde inceleniyor.


Bir süredir eğitim kurumları, muhtarlıklar ve mahallelerde ziyaretlerde bulunan Emniyet Müdürü Fahri Aktaş vatandaşların hem taleplerini dinliyor hem de gönüllerini kazanıyor.
Aktaş, bugün 2. Anafartalar Mahallesi Muhtarı Nilüfer Özkan’ı ziyaret etti.


Ziyaret sonrasında mahalle esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Aktaş, mahalle sakinleri ve esnafın isteklerini dinledi, onlarla sohbet etti. 

Daha huzurlu bir Manisa için vatandaşların emniyet birimleriyle iletişim halinde olmasının önemine dikkat çeken Aktaş, esnafa bereketli kazançlar diledi.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde Emniyet Müdürü Aktaş’a, 2. Anafartalar Mahallesi Muhtarı Nilüfer Özkan, müdürler ve emniyet personeli eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel