Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

Başkanvekili Denktaş çalışmalar hakkında bilgi aldı

Yunusemre Belediye Başkanvekili Necip Denktaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Projeleriyle Türkiye’de birçok belediyeye örnek olan Yunusemre Belediyesi, personeli ile de yakından ilgileniyor. Yunusemre Belediye Başkanvekili Necip Denktaş, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini belediye şantiyesinde ziyaret etti. Denktaş’a Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Meclis Üyesi Arif Alkan ve ilgili birim müdürleri eşlik etti. Personelle sohbet eden Denktaş, yürütülen çalışmalar ve saha personelinin yaşadığı sıkıntılar ile ilgili bilgi alıp taleplerini dinledi. Ekiplerin gece gündüz demeden ilçe halkına kaliteli hizmet sunduğunu ifade eden Denktaş, “Sahada çok önemli görevler ifa ediyorsunuz. Sorunların belediyemize aktarılarak en kısa zamanda çözülmesinde önemli katkılarınız var. Sizlerin de yaşamış olduğu sorunlar bizim için önemli. Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi ile de sık sık biraraya geliyorsunuz. Bugün kendisi Ankara’da olduğu için talimatlarıyla ben sizlerle biraraya geldim. Sahada gösterdiğiniz üstün gayret için belediye yönetimimiz ve meclis üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim” diye konuştu. Başkanvekili Necip Denktaş, ziyaret sonunda beraberindekiler ile birlikte personele yoğurt ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel