Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Anneler her gün baş tacımızdır

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 14 Mayıs Anneler Günü nedeni ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik yayımladığı mesajında “Gönül ışığımız, sevgi pınarımız annelerimiz, bir gün değil her gün baş tacımızdır” dedi.

14 Mayıs Anneler Günü nedeni ile bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler gününü kutlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Canından can katıp bizi dünyaya getiren, gözünden sakınarak dualarla büyüten, fedakârlık abidesi, gönül ışığımız, sevgi pınarımız annelerimiz, bir gün değil her gün baş tacımız. Ancak Mayıs ayının ikinci haftası Pazar gününün tüm dünyada annelere vaat edilmiş özel bir gün olarak kutlanması, ‘annelerin’ sahip olduğu değerin anlaşılmasının ve annelere duyulan vefa duygusunun bir göstergesi olarak insanlık adına umut verici bir gelişmedir. Bu anlamlı günde karşılıksız sevginin, fedakârlığın sembolü annelerimizden alacağımız çok dersler olduğunu, insanlığın kurtuluşunun annelerin yüreğinin inceliklerinde ve derinlerinde olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle herkesi, annelerini yeniden keşfetmeye, annelerinin özellikleriyle hayatlarını zenginleştirmeye, annelerini baş tacı etmeye, vefat eden annelerini hayır ve hasenat ile anmaya davet ediyorum. Bize hayat veren ve hayatı öğreten, sevgi, şefkat ve fedakârlık sembolü, insanlığın mimarı sevgili annelerimizin ve şehit analarının anneler gününü kutlar ve onları sevgiyle, hürmetle selamlarım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ömer Faruk çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel