Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Ali Uçak, Erdoğan için gecesini gündüzüne kattı: Sandıklar kapanana kadar sahadayım

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur oylaması için calışmalarına hiç ara vermeden devam eden MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Ali Uçak, ilçe ilçe gezip Cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor. AK Partili yöneticilerle Alaşehir'in Killik Mahallesi'ni ziyaret eden Ali Uçak, burada kendilerini karşılayan coşkulu kalabalığa hitap ederek, istikrarın devam etmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar kazanması için sandıklar kapanana kadar çalışacağını dile getirdi.


14 Mayıs seçimlerinde MHP 2. sıra Milletvekili Adayı olarak çalışan, güler yüzü ve samimiyeti ile partisinin de oyunu ciddi oranda arttıran Ali Uçak, milletvekilliğini az bir oy farkı ile kaybetse de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci turda en yüksek oyu alabilmesi için gecesini gündüzüne kattı. Sahibi olduğu Uçak Kardeşler firmasına ait 32 tırın dorsesini Erdoğan reklamları ile donatarak tüm ilçelerin giriş ve çıkışlarına yerleştiren Uçak, tüm imkanları ile sahadaki çalışmalarına da devam ediyor. 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Alaşehir'in Killik Mahallesi'ni ziyaret eden Ali Uçak, buradaki coşkulu kalabalığa hitap etti.

MHP'li Uçak ülkenin istikrarı için herkesin sandık başına gitmesi gerektiğini söyledi. Uçak, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Rusya’ya yaptırım uygulayacağını hatırlatarak, "Kılıçdaroğlu 'Cumhurbaşkanı olduğum gün Rusya’ya bütün yaptırımları uygulayacağım, Ukrayna’nın yanında olacağım.’ dedi. Ben bir ihracatçıyım; tarımda Rusya yoksa bağları sökün! Bunu her yerde söylüyorum. Türkiye'nin geriye gitmesi için hertürlü açıklama yapıyor. Fakat bizler ülkenin geleceğini düşünüyoruz. Yani tarımda Rusya yoksa turizmcilerin tamamı otellerini kapatsın. Tarımın ne kadar her kola faydalı olduğunu düşünün. Tarım bizim için herşey" dedi.


"28 MAYIS'TA OYUNLARI BOZALIM"

Her seçmenin sandık başına gitmesi gerektiğini kaydeden Uçak, "Kapalı kapılar arkasında nelerin pazarlık yapıldığını biliyoruz. Bizler bu ülkeyi PKK' ya bırakır mıyız. Bu vatanın bir karış toprağı için canımızı veririz. Ülkemizin etrafında oynan oyunları biliyoruz. Emellerine ulaşmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan etmek istiyorlar. Tek amaçları bu. Gelin sandık başına gidelim, gelin yine Erdoğan'ın kazanmasını sağlayalım. Oyunları bozalım ve güçlü Türkiye için çalışalım. Cumhurbaşkanımız Manisa ve Türkiye'de en yüksek oyu alarak tüm dünyaya kendini yine kanıtlayacak, ülkenin gelişimi için çıkılan bu kutlu davayı hep birlikte daha da ileriye taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel