Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Ali Uçak, Erdoğan için 32 tırını seferber etti

İkinci turda rekor oyla seçilmesi için tüm imkanlarıyla çalışıyor:
Ali Uçak, Erdoğan için 32 tırını seferber etti


MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Ali Uçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. Tur oylamasında en yüksek oyu alması için tüm imkanlarını seferber etti. Gece gündüz çalışarak Erdoğan'a destek isteyen Uçak, sahibi olduğu Uçak Kardeşler firmasına ait 32 adet tırın dorsesini de Erdoğan reklamlarıyla donatarak her ilçenin giriş ve çıkışına yerleştirdi.

14 Mayıs'ta yapılan Genel Seçimlere MHP Manisa 2. sıra adayı olarak katılan ve partisinin oy oranını ciddi şekilde artırmasına karşılık vekilliği az bir farkla kaçıran Ali Uçak, 15 Mayıs'tan itibaren Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için çalışıyor. Manisa'yı karış karış gezerek Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Uçak, bununla da yetinmeyerek tüm imkanlarını Erdoğan'ın daha fazla oy alabilmesi için seferber etti. Uçak Kardeşler Firması'na ait 32 adet tırın dorsesini, Erdoğan ve Bahçeli fotoğraflarının yanı sıra "Omuz Omuza, Doğru Adamla Yola Devam" gibi sloganlarla donatan Uçak, tırları Manisa merkez ve kırsaldaki 17 ilçeye dağıttı. Her ilçenin giriş ve çıkışında bu dorseler devasa bir reklam platformu olarak kullanılıyor.
MAZBATA TÖRENİNE SÜRDÜĞÜ TIRLA GİTTİ
Ali Uçak,  Cumhur İttifakı milletvekillerinin Manisa Adliyesi'ndeki mazbata alma törenine de bu tırlardan birine binerek geldi. Yolda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini yineleyen Uçak, "Cumhur İttifakı'mız için yollardayız. Ülkemizin birliği ve beraberliği için, geleceğimiz için, istikrar için, üreticilerimizin ürünlerini Rusya'ya daha iyi pazarlayabilmeleri için Cumhur İttifakı diyoruz. Çünkü Sayın Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada 'Ben cumhurbaşkanı olursam Rusya'ya olan bütün yaptırımları uygulayacağım ve Ukrayna'nın yanında olacağım' demektedir. Bu da ne demek oluyor; Rusya ile bütün kapılar kapanacak, tarım sektörü büyük bir darbe alacak. Onun için Cumhur İttifakı diyoruz, 'Adayımız Erdoğan' diyoruz. Onun için yollardayız; sokak sokak, kapı kapı dolaşıyoruz" dedi. Mazbata alma töreninde Cumhur İttifakı milletvekillerini tek tek kutlayan Uçak, hayırlı hizmetler yapmaları temennilerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel