Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Alaşehir’in işgalden kurtuluşa uzanan öyküsü sergiyle anlatılacak

Alaşehir’in Yunan işgalinden kurtuluşa kadar uzanan öyküsü, Alaşehir Gençlik Merkezi’ndeki sergiyle anlatılacak. 5 Eylül-5 Ekim tarihlerinde gezilebilecek sergide 100 obje yer alacak.

Alaşehir Belediyesi’nin 5 Eylül Kurtuluş Günü kutlamaları çerçevesinde düzenlediği ‘İşgalden kurtuluşa Alaşehir; karanlıktan aydınlığa bir üzüm kent öyküsü’ başlıklı sergisi, 5 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında Alaşehir Gençlik Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Batı Anadolu’yu kaygı ve karanlığa boğan tarihsel bir kesiti hem bölge genelinde hem de Alaşehir özelinde gün yüzüne çıkaran, Alaşehir Kongresi ve Alaşehirli kadın efe Ruhiye Hanım ile ilgili dokümanların da yer alacağı sergide, yaklaşık 100 obje görülebilecek. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban sergiye tüm Alaşehir ve bölge halkını davet etti.

Anahtar Kelimeler:
Alaşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel