Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Alaşehir zabıtasından bayram denetimi

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi kurban pazarında ve semt pazarlarında denetim yaptı.

Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kurban bayramı öncesi denetimlere aralıksız olarak devam ediyor. Zabıta Müdürü Erol Kaçar, Pazar Yerleri Sorumlusu Murat İşler ve zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde vatandaşın pazaryerlerinde güvenli ve refah bir şekilde alışveriş yapabilmesi için kontrollerini sürdürüp gerekli incelemelerde bulundu. Denetlemeler hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Daha önce belediye olarak kurbanlık hayvan satışının kontrolünü daha iyi sağlayabilmek amacıyla, kurbanlık hayvanların tek merkezde satılması yönünde karar aldıkmıştı. Bu karar doğrultusunda pazara gelen tüm hayvanlar ve satıcılar kayıt altına alınmak. Hayvan pazarında ki bu denetimler bayrama kadar kesintisiz devam edecek. Şimdiden tüm hemşehrilerim Kurban Bayramını tebrik ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
AlaşehirBelediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel