Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları şehidimiz var Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker alaşehir

Üreticiye bayram müjdesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 1 Ocak'tan RamazanBayramı'na kadar üreticilere ödedikleri nakit hibe tutarının 10.1 milyar liraya ulaşmış olacağını belirterek, "Böylelikle 2018 yılı için üreticilerimize vermeyi planladığımız toplam 14.5 milyar liralık tarımsal desteğin yüzde 70'lik kısmını ödemiş olacağız" dedi. Ramazan ayı öncesi üreticilere 8.5 milyar lira ödediklerini, Ramazan başından bu yana da yaklaşık 1.1 milyar lira yatırdıklarını anlatan Fakıbaba, bayrama kadar 500 milyon liralık bir ödeme daha yapmayı planladıklarını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel