Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

TOKİ duyurdu! Yüzde 22 indirim..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu  hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim  kampanyasının bu yıl ikincisi düzenlenecek. Yüzde 22 indirim uygulanacak  kampanyaya başvurular 23 Eylül'de başlayacak. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Başkanlık tarafından konut ve iş yeri  alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulundu.  Bulut, konut sektörünün öncüsü ve sosyal devletin yansıması bir kurum  olarak ekonomideki gelişmelere katkı sağlamak ve vatandaşların taleplerine cevap  vermek için geri ödemeleri devam eden gayrimenkullere yönelik indirim kampanyası  düzenlediklerini söyledi.

Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri  alıcılarından indirim kampanyasına yoğun talep geldiğini belirten Bulut,  vatandaşların beklentileri üzerine 2019 yılı için indirim kampanyasının  ikincisini düzenlemeye karar verdiklerini, bu kampanyada da indirim oranın yüzde  22 olduğunu dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Toki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel