Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açtığı Yatırımlar Hizmete Girdi

Toplam 1 milyar 44 milyon 291 bin TL değerindeki 40 tesisin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda 3 Kasım tarihinde düzenlenen toplu açılış töreni ile gerçekleştirilmişti. Törende Yunusemre Belediyesi yatırımlarından olan Spil Mahallesi Kültür ve Taziye Evi ile Dazyurt Mahallesi Düğün Salonu ve Sosyal Tesisinin açılışı da gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Şubat 2017 tarihinde Manisa’da yaptığı toplu açılış töreninde Yunusemre Belediyesi’nin Karakılınçlı Mahallesi Sosyal Tesisleri, Sarma Mahallesi Sosyal Tesisleri, Topçuasım Mahallesi Hanımlar Lokali, Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi ile Horozköy Aile Yaşam ve Çocuk Merkezi’nin açılışını yapmıştı.

“Şehrimiz için çalışıyoruz”
Yatırımlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açmasının gururunu yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kısıtlı imkanlarımızı bahane etmiyor; ‘Bu bizim görevimiz değil’ demiyor, kentin geleceğini tasarlıyoruz. Toplu konut projeleri, kentsel dönüşüm hamlesiyle kent bilincini oluşturmak için yola çıktık. Bunun için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. AK Parti misyonuyla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ilham alan şehircilik vizyonuyla hareket eden Yunusemre Belediyesi olarak projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel