Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Bir müjde daha! İş yeri teslimlerinde de...

Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18’lik KDV oranı, 31 Ekim’e kadar yüzde 8’e, tapu harcı oranı da binde 20’den binde 15’e düşürülmüştü. yeni düzenleme ile iş yeri  teslimlerinde uygulanan KDV oranı da 31 Ekim'e kadar yüzde 18'den yüzde 8'e  düşürüldü.

Kararla, esnaf muafiyetinden faydalananlara ihtiyaç fazlası elektrik  bedeli olarak yapılan ödemeler üzerinden uygulanacak gelir vergisi tevkifatı  oranı sıfırlandı.   Konut teslimlerinde geçerli olan yüzde 18'lik KDV'nin 31 Ekim'e kadar  uygulanmak üzere yüzde 8'e indirilmesine ilişkin karar, iş yerlerini (bina veya  bağımsız bölüm şeklinde olanlar) de kapsayacak şekilde genişletildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel