Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR pedal projesi Manisa Büyükşehir Belediyesi şehzadeler belediyesi yeni başkan

Altın fiyatları düşüşte!

Uzun süreden beri yükseliş trendinde olan altın fiyatları güne düşüşle başladı. 28 Mayıs 2018’de güne 195 liradan başlayan gram altın fiyatı 192 liraya kadar geriledi. Çeyrek altın ise 317 liradan işlem görüyor. İşte güncel altın fiyatları…

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Altının gram fiyatı, yeni haftaya düşüşle başlamasının ardından önceki kapanışa göre yüzde 1,7 azalışla 193,5 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı’da çeyrek altın 316 lira, Cumhuriyet altını da 1.291 liradan satılıyor.

Asya piyasalarında satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı şu dakikalarda önceki kapanışına göre yüzde 0,4 azalışla 1.296,4 dolardan işlem görüyor.

Uzmanlar, ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerilimin azalabileceğine ilişkin beklentilerle küresel piyasalarda risk iştahının arttığını belirterek, buna bağlı olarak uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı, yurt içinde ise döviz kurlarının gerilediğini kaydetti.

Bugün ABD ve İngiltere piyasalarının resmi tatil nedeniyle kapalı olacağını hatırlatan analistler, altının gram fiyatında 192 liranın destek, 197 liranın direnç konumunda olduğunu ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel