Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Manisa Büyükşehirin minikleri de ders başı yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevi yeni eğitim öğretim yılına düzenlenen ’hoş geldin’ partisiyle başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevi, yeni eğitim öğretim yılını düzenlenen ’hoş geldin’ partisiyle kutladı. Öğrenciler İstiklal Marşı’nı okudu ve Onuncu Yıl Marşını birlikte söyledi. Kreş Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, yeni bir sezona merhaba dediklerini belirterek, “Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün bize sağlamış olduğu güzel ve nezih ortamımızda miniklerimiz vakitlerini geçiriyorlar. Güvenli bir şekilde onların eğitimlerindeki ilk aşamayı sağlıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MANİSA BÜYÜKŞEHİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel