Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Şatırlar ve Aydınlar arası ulaşım kısalıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı Şatırlar Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi arasında mesafeyi düşürecek yeni bir yol çalışmasına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği yol bakım çalışmaları ile yıllardır bakımsız durumda olan yolları yenileyerek vatandaşların kullanıma sunuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Şatırlar Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi arasında mesafeyi düşürecek ve vatandaşların daha güvenli ulaşımını sağlayacak yeni bir yol çalışmasına başladı. Yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de yerinde inceledi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte iki mahalle arasında ulaşımın hem daha kısa sürede, hem de daha güvenli olacağını belirten Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ”Mevcut alanda yürütülecek olan stabilize çalışmasının ardından gerçekleştirilecek olan asfalt çalışmasıyla birlikte yeni yol vatandaşlarımızın kullanıma sunulacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarının hem yolu kısalacak, hem de vatandaşlarımız daha konforlu yolda seyahat edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel