Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Yol verme kavgası kanlı bitti

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde, kavşakta yol verme kavgasının büyümesi sonucu bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Olay, Manisa’nın Kırkağaç ilçesine bağlı Bakır Mahallesi Ömerler Yolu Gölet kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 arkadaşıyla birlikte Bakır Mahallesi’ne giden Halil Atik (43), kavşakta kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki kişiyle yol vermeden dolayı tartışmaya başladı. Kavganın büyümesiyle birlikte şahıslardan biri silahını çekerek Halil Atik’e ateş etti. Ağır yaralanan Atik, arkadaşları tarafından Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırılırken, Atik’e ateş eden şahıs ise olay yerinden kaçtı. Kırkağaç Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen Atik hayatını kaybetti. Öte yandan, Atik’in şahıslarla kavga ettiği ve vurulduğu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Henüz kimliği tespit edilemeyen ve olay yerinden kaçan zanlı ise emniyet güçleri tarafından her yerde aranıyor.

Anahtar Kelimeler:
ManisaKırkağaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel