Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Saman yüklü iki kamyon alev alev yandı

Manisa’nın Kula ilçesinde iki farklı adreste park halindeki saman yüklü kamyonlarda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alev alev yanan saman uzun uğraşlar sonucu söndürülürken, 2 kamyon kullanılamaz hale geldi.

Olay, gece saat 01.15 saatlerde Divlit caddesi üzerinde ve 4 Eylül mahallesi Şehit Durmuş Güçlü caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Divlit caddesi üzerinde Mehmet D.’e ait olduğu öğrenilen evin önünde park halinde bulunan saman yüklü kamyonda ve 4 Eylül Mahallesi Şehit Durmuş Güçlü caddesi üzerinde Mustafa D. Ait saman Yüklü kamyonda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Saman yüklü kasada başlayan yangın sebebiyle kamyon bir anda alevler içinde kaldı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirildi. Aynı saatlerde ve farklı adreslerde meydana gelen olaya Manisa Büyükşehir belediyesi Kula itfaiye ekipleri anında müdahale etti. Samanların içten içe yanması ve yoğun dumandan zorlukla müdahale edilen yangında içten içe yanan samanların tam olarak söndürülebilmesi için yangın mahalline kepçe istendi. Yangın yerine gelen kepçe kamyonun kasasındaki samanları yere boşalttı. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangın sonrası kamyonlar tamamen yandı. Kula ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaKULA İLÇESİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel