Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, E96 karayolu otogar ışıklı kavşakta meydana geldi. İzmir yönünden Kula yönüne giden Ümit S. yönetimindeki 35 HFT 94 plakalı otomobil ile Salihli şehir merkezi yönünden sanayi sitesi yönüne gitmekte olan Umut Kılıç yönetimindeki 45 SB 4568 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Kılıç ağır yaralandı. Şahıs, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu ve Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSalihli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel