Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Şehzadeler ve Yunusemre muhtarları ile buluştu İranlı şampiyon baba ve kızı Türkiye için dövüşmek istiyor Bir Emniyet Müdürü klasiği Ali Uçaktan Manisalı üreticiye müjdeli haber

Manisa’da telefon dolandırıcısına suçüstü

Manisa’nın Salihli ilçesinde kendisini polis olarak tanıtıp bir vatandaşın 90 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parasını dolandırmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandı. Polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Salihli’nin Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet eden F.P.’yi telefonla arayan A.T. adlı şahıs kendisini polis olarak tanıttı. F.P.’yi terör örgütleri bahanesiyle korkutup, kandırmaya çalışan A.T.’yi yakın takibe alan Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi evde beklemeye başladı. F.P.’nin evine gelen A.T., 90 bin lira değerinde para ve ziynet eşyasını almak üzereyken suçüstü yakalandı.

Şüpheli A.T. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, Salihli’de huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin süreceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSalihli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel