Öne Çıkanlar derya pekbayık daha eğlenceli hem de eğitim Manisada Kablo Hırsızları Yakalandı Somada Acı Büyük: Ölü Sayısı 20 oldu demokrat gazeteciler ve yazarlar derneği

Manisa’da FETÖ’den 13 kişi tutuklandı

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 24 şüpheliden 13’ü tutuklanırken, 11 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 14 Nisan’da düzenlenen operasyonda, aralarında 5 askeri personel, 8 infaz koruma memuru, meslekten ihraç edilen bir komiser yardımcısı bulunan toplam 24 şüpheli örgütün şifreli mesajlaşma programı olan "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Zanlılardan, aralarında askeri personel, infaz koruma memuru ile ihraç edilen komiser yardımcısının bulunduğu 13 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 11 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Manisa’nın Kula ve Alaşehir ilçelerinde düzenlenen operasyonlar kapsamında 2 şüphelinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel