Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Manisa’da ’abla’ operasyonu: 14 gözaltı

Manisa’nın Salihli ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün sözde ’abla’ yapılanması içerisinde bulunduğu iddiasıyla 14 kişi gözaltına alındı.

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında örgütün kadın yapılanması olan ’ablalarına’ operasyon düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında iş adamlarının eşlerinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri şüphelilerin evlerinde arama yaparken, gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Öte yandan, geçtiğimiz hafta da Salihli’de yapılan operasyonda 14 ’abla’ gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSalihli Ilçesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel