Öne Çıkanlar valisi AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç Mehmet Cengizin Hedefinde Kızılırmak Var Aktaş Mahalle Ziyaretlerine kaldığı Yerden Devam Ediyor Filistin İçin Çağrı

Manisa’da 292 bin adet makaron ele geçirildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda toplam 292 bin adet makaron ile 240 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Salihli KOM Büro Amirliği ekipleri tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyon kapsamında 2 otomobilde arama yaptı. N.P (26) ile E.T (41) isimli şüphelilerin araçlarında yapılan aramada 140 bin dal boş, 152 bin dal dolu olmak üzere 292 bin adet makaron ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca 240 kilogram kıyılmış kaçak tütün ele geçirilirken 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel