Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Hijyene uymayan fırınlara ceza

Vatandaşın sağlığıyla oynamak isteyen işletmelere savaş açan Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sofraların vazgeçilmesi olan ekmek için fırınlara şafak baskını yaptı. İlçedeki fırınlarda hijyen ve ruhsat denetimi yapan ekipler, 7 fırına cezai işlem uyguladı.

Edinilen bilgilere göre, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerine devam ediyor. En çok tüketilen gıda maddesi olan ekmek üreticilerine şafak baskını yapan zabıta ekipleri, fırınlarda hijyen ve ruhsat denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde evrakları eksik bulunan ve hijyen kurallarını hiçe sayan 7 fırına cezai işlem uygulandı. Yunusemre Belediyesi olarak vatandaşın sağlığıyla oynatmayacaklarını belirten Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, bu konuda işletmeleri uyardı.

İlçedeki 7 fırına ceza kesildi

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Zabıta ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde ilçemiz genelinde tüm fırınlarda hijyen ve ruhsat denetiminde bulundu. Hijyen kurallarını ihlal eden 7 işletmeye cezai işlem uygulandı. Bundan sonra da gerekli şartlara uymayan fırınlarımıza yönelik denetimlerde bulunmaya devam edeceğiz. Halkımızın daha sağlıklı ürünler alabilmeleri için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi bu konuda oldukça duyarlı. Halkın sağlığıyla oynamaya kimsenin hakkı yok. Bu konuda işletmelerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
VatandaşSağlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel