Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Banyoda ölen yeni gelinin cenazesi gözyaşları arasında alındı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde evinin banyosunda baygın bulunduktan sonra hastanede hayatını kaybeden 1 haftalık evli genç kız, İzmir Adli Tıp Kurumundan gözyaşları arasından alındı.

Turgutlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Doğaniç Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 1 hafta önce dini nikahla evlenen Beste P. (17) banyoya girdi. Genç kızdan haber alamayan eşi ve annesi, eve geldiklerinde acı tablo ile karşılaştılar. Genç kızın banyoda hareketsiz yattığını gören annesi ve eşi sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Beste P., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acılı haberi hastane koridorunda alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Gözyaşları arasında cenaze alındı

Olayın ardından, 1 hafta önce düğünü yapılan ve 7 gün sonra resmi nikahı kıyılacak olan genç kızın cenazesini almak üzere yakınları İzmir Adli Tıp Kurumuna geldi. Genç kızın cenazesi gözyaşları arasında alındı. Beste P.’nin dini nikahlı eşi S.K. ayakta durmakta güçlük çekti. Cenaze, daha sonrada defnedilmek üzere Turgutlu’ya gönderildi.

Beste P.’nin kesin ölüm nedeninin önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenilirken, genç kızın banyoda şofbenden elektrik akımına kapılabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Anahtar Kelimeler:
ManisaTurgutlu Ilçesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel