Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın

Bagajda koyun taşıyan sürücüye sosyal medyadan tepki

Manisa’nın Akhisar ilçesinde özel aracının bagajında başı dışarıda bırakılmış bir şekilde koyun taşıyan sürücüyü başka bir sürücü cep telefonuyla görüntülerken, koyunu taşıyan sürücüye sosyal medyadan tepki yağdı.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde bir sürücü 45 VL 076 plakalı özel aracının bagajından başı dışarıda bırakılmış kurbanlık koyun başka bir araçta vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Gövde kısmı içeride başı ise dışarıda kalan koyunun görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Mustafa Karahan, durumu Akhisar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine giderek, sürücü hakkında şikayette bulundu. Sosyal medya kullanıcıları ise yaptıkları paylaşımlarla sürücüye tepki gösterdi.

Polis ekipleri sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaAKHİSAR İLÇESİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel