Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

 Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Edinilen bilgiye göre, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik uzun süreli soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 27,7 kilogram esrar ve 14,8 gram sentetik kannabinoid ele geçirilirken, 7 kişi ise tutuklandı. 

Öte yandan, soruşturmayı genişleten ekipler bugün Manisa’da 17, İzmir’de 1, Mardin’de ise 5 olmak üzere 23 adrese ise eş zamanlı operasyon düzenlendi. 20 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyona Polis Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve diğer birimlerden oluşan 200 kişilik personel katıldı. Bu sabah gerçekleştirilen operasyonlarda 1 kilo 124 gram kubar esrar, 674 gram toz esrar, 72 kök kenevir bitkisi, 8 adet tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 288 adet fişek, 7 adet tarihi eser takı, 5 adet sahte para ele geçirilirken, 14 şüpheli ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. 

Soruşturma devam ediyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel