Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

MANİSASPOR TRANSFERE DEVAM...
PTT 1. Lig takımlarından Manisaspor, Avustralya ligi ekiplerinden Melbourne City’den 2 yıllığına renklerine bağladığı Harry Novillo bugün resmi sözleşmeyi imzaladı.
19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde düzenlenen imza törenine Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Genel Sekreter Hakkı Övünç, yönetim kurulu üyeleri Erdem Baltacı, Muzaffer Etçil, işadamları Serkan Özşen, Reşat Oğuz Ege, Nurullah Aksöz ve futbolcunun eşi Lucy katıldı. Törende konuşan Başkan Mergen, “Bir aydır temasta olduğumuz Novillo’yu Manisaspor’a kazandırmış olduk. Novillo Manisaspor’a hem sportif anlamda ve hem de kısa zamanda iyi bonservis rakamları kazandırabilecek bir futbolcu. Prensip olarak yabancı transferlerimizi Türkiye içinden yapmama kararı almıştık ve bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde sağ kanat ve forvete çok iyi oyuncular kazandıracağız. Manisaspor’u hedeflerine taşıyacak iyi transferlerimiz olacak. Novillo’nun beklentilerimizin de üzerinde bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Kendinden çok söz ettirecek, tribünleri ayağa kaldıracak bir isim olacak. Novillo Manisaspor adına iyi bir transfer başarısıdır. Camiamıza, taraftarımıza hayırlı olsun” dedi.
Manisaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Novillo ise, “Manisaspor’da kariyerime farklı bir renk katacağıma inanıyorum. Başkanımın beni burada fazlasıyla görmek istemesi ve Manisaspor hakkında aldığım referansların hepsinin olumlu olması burayı tercih etmemin nedenleri arasında yer aldı. Manisaspor’a maksimum katkı sağlamak için mücadele vereceğime söz veriyorum” diye konuştu.
HARRY NOVİLLO KİMDİR?
1992 Fransa doğumlu Harry Novillo 1.82 boyunda. Sağ kanat, sol kanat ve santrafor mevkiinde görev yapabilen futbolcu profesyonel kariyerine Fransız ekibi Lyon’da başladı. Kariyerinde 1998-1999 Saint Fons, 1999-2010 Lyon, 2010-2013 Lyon, 2011-2012 Le Havre, 2012 Le Havre, 2013 Gazelec Ajaccio, 2013-2014 Mons, 2014-2015 Clermont, 2014 Clermont 2 ve 2015-2016 Melbourne City formalarını giyen Harry, geçen sezon Melbourne City’de görev aldığı 21 maçta 10 gol kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel