Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Bayan Esnaftan CHP’lilere “Daha Saygılı Miting Yapın” Tepkisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için Manisa’da miting havasında basın açıklaması düzenleyen CHP’li milletvekilleri iki bayan esnafın tepkisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanı ve başbakana kimsenin hakaret edemeyeceğini ve daha saygılı bir miting yapılmasını isteyen iki bayan, polisler tarafından meydandan uzaklaştırıldı.
CHP Manisa İl Teşkilatı, milletvekillerinin de katılımıyla geniş katılımlı bir yürüyüş yaptı. Parti binası önünde toplanan yüzlerce partili İl Başkanı Halil Tokul’un konuşmasının ardından Manolya Meydanına ellerindeki döviz ve pankartlarla sloganlar eşliğinde yürüdü. Manolya Meydanına gelindiğinde yürüyüşe devam eden partililer Ulupark’ı dolaşarak tekrar sloganlar eşliğinde Manolya Meydanı’na geldi.
BAYAN ESNAFLARDAN TEPKİ
Meydanda açılış konuşmasını yapan CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer’den sonra söz alan milletvekili Mazlum Nurlu’nun konuşması iki bayan esnaf tarafından kesildi. Kalabalığı geçerek milletvekiline bir şey söylemek istediğini belirten iki esnaf bir anda partililerin arasında kaldı. “Kimse bizim başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza hakaret edemez. Daha saygılı bir miting yapın. Türkiye hepimizin ama kimse kimseye hakaret etmesin. Hakaretle sokaklarda dolaşamazsınız. Biz esnafız” diyerek tepkilerini dile getirdi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel esnafları sakinleştirmeye çalıştı. Bayan esnafları sözlerini tamamladıktan sonra polisler eşliğinde kalabalığın içerisinden çıkarıldı.
“VIZ GELİR TIRIS GİDERSİNİZ”
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Kendi hatalarını örtmek isteyenler suçu bir başkasına yıkmak için çalışıyorlar. Ellerindeki 40 tane televizyon kanalı, 35 tane gazete, 600 tane yerel yayın organıyla suçu bir başkasına yıkmaya, kendi sorumluluklarını ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Hepimiz biliyoruz, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bugüne kadar en çok şehit cenazesine giden, en çok taziyeye giden, terörle mücadelede ne destek istenirse koşulsuz veren, bu ülkeyi seven bir vatan evladıdır. Ona atılan kurşun ne onu ne bizleri yıldıramaz. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlarına Haziran 1926 yılından beri suikast tehdidi yaparlar, girişimde bulunurlar ancak bizim liderlerimizin cesareti o suikastçı alçakları her zaman kahretmiştir. Herkes şunu çok iyi bilsin. En çok da sarayda oturan diktatör bilsin. Ne sen, ne baskıların ne harekete geçirdiğin paramiliter kuvvetler vız gelirsiniz tırıs gidersiniz” dedi.
Konuşmaların ardından üzerinde ‘Soma faciasından sonra Soma’da işsiz kalmayacak’ sözünün yazılı olduğu döviz CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer tarafından havuza bırakıldı. Dövizlerin havuza bırakılmasının ardından partililer olaysız bir şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel