Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

Zabıtadan Dilenci Operasyonu
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların duygularını sömüren dilenciler ile seyyar satıcılara yönelik operasyon gerçekleştirdi.
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmesi için denetimlerde bulunuyor. Ramazan ayını fırsat bilerek vatandaşların dini duygularını sömüren dilenciler ile seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenleyen zabıta ekipleri, dilenci ve seyyar satıcılara göz açtırmadı. Ekipler, dilencilik yapan kişileri toplayarak, paralarına el koydu ve cezai işlem yaptı. Ayrıca cami önlerinde tezgah açan seyyar satıcıların da tezgahlarını topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel