Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR 1 Kişi Hayatını Kaybetti! 1 PİYADE ER 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI 1. piyade er eğitim

Yunusemreli güreşçilerden yeni başarı

Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı, Antalya’da gerçekleştirilen 12-13 Yaş Greko-Romen Güreş Türkiye Şampiyonasında derece aldı.

Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı Antalya’da yapılan şampiyonada başarıdan başarıya koştu. Belediyespor Güreş Takımından Yusuf Çakır 42 kilogramda Türkiye ikincisi, Ömer Yılmaz 32 kilogramda Türkiye ikincisi, Emir Yılmaz 26 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, yakalanan başarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sporun birçok branşın da olduğu gibi güreşte de dereceler elde ettik. Belediyespor olarak tüm branşlarda başarıdan başarıya koşuyoruz. Yunusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi sporda altyapıya büyük önem veriyor. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkanımıza ve şampiyonada başarı elde eden Güreş hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel