Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Yunusemre Belediyesinden depremzede çocuklar için park

Yunusemre Belediyesi, Manisa’ya gelen depremzede çocukların sosyalleşmeleri için oyun parkı yaptı.

Kahramanmaraş ilinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen asrın felaketinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Kahramanmaraş ve Hatay illerinde enkaz kaldırma ve yardım çalışmalarında aktif görev alan Yunusemre Belediyesi, bölgeden Manisa’ya gelen depremzedeleri de unutmadı. Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, deprem bölgesinden gelerek Ayşe Hafsa Sultan Kredi ve Yurtlar Kurumuna yerleştirilen depremzede çocuklar için park kurdu.

Asrın felaketinin yaralarının sarılması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, depremden en çok etkilenen çocukların yaşadıkları deprem travmasını bir an önce atlatmaları ve moral bulmaları için oyun gruplarını hızla kurmaya başladıklarını belirtti. Başkan Çerçi, “Deprem bölgesinden gelen misafirlerimizin tüm istekleri, önceliğimizdir. Özellikle de çocuklarımıza, yaşadıkları zor günleri unutturmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çabalıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel