Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

YUNUS EMRE SATRANÇ TA DA İDDİALI
Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü oyuncuları 20 Haziran Pazartesi günü başlayan ve 26 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan IV. Uluslararası Çeşme Open Satranç Turnuvasında 6 maçta elde ettiği 5 puanla namağlup olarak turnuvaya devam edip zirve için iddiasını sürdürüyor.
Yunusemre Belediyespor satranç branşında da başarılarını sürdürüyor. Birçok ülkeden 500’e yakın sporcunun katıldığı IV. Uluslararası Çeşme Open Satranç Turnuvası’nda 6. turu sonunda belediye kulüp oyuncularından Uğur Mutlu Güngör 6 maçta elde ettiği 5 puanla namağlup olarak turnuvaya devam ediyor.
Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü Antrenörü Hasan Alevnur yakalanan başarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Çeşme Uluslararası Satranç Turnuvası kulübümüz oyuncularının tecrübe kazanması açısından en güzel organizasyonlardan biri. Hem Manisamızı hem de belediyemizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah ödüllerle birlikte döneriz. Bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ve Spor Kulübü Başkanımız Arif Alkan’a çok teşekkür ediyoruz." dedi.
Müsabakaların Pazar gününe kadar oynanacağı belirtilirken 9. tur maçlarının ardından ödül töreni ile Çeşme Open Satranç Turnuvası’nın sona ereceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel