Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

YENİ KAYMAKAMDAN ÇAT KAPI ZİYARET

Kaymakam Sayın Ahmet Özdemir İlçedeki görevine 26.09.2017 tarihinde başladığını belirterek, "Görev süremiz boyunca vatandaşların evine konuk olup devletimizin yanlarında olduğunu göstermek istiyoruz. Hem sohbet etme hem de onların bizlerden beklentilerini öğreniyoruz. Devlet, millet birlikteliği için bu ziyaretlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün de ilk aile ziyaretimizi Eşinin vefat etmesinden sonra Çocuklarını ve ailesini kalorifer yakarak geçindirmek için çalışan Fatma Altun ve komşusu 2 çocuk annesi Melahat Kaya annelerimizin evlerinde misafiriz."

Kaymakam Ahmet Özdemir, Bu ziyaretlerde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşma imkanı da bulduklarını ifade ederek, "Bizlere gelen bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımıza çat kapı ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlçemiz halkını her fırsatta ziyaret ederek, samimiyetine, hikayelerine ortak oluyoruz. ‘İlk defa evimize bir Kaymakam geliyor’ diye konuşurlarken, gözlerindeki o mutluluğu görmek ise bizim en büyük mükafatımız oluyor” dedi.

Kaymakam Özdemir, daha sonra Karşıova Mahallesi ziyaretinde 29 Temmuz tarihinde Selendi Demirci Yolu Yıldız Mahallesi yakınlarındaki trafik kazasında hayatını kaybeden matematik öğretmeni Alper Servet Çalışkan’ın babası Hikmet Çalışkan’a da baş sağlığı dileklerini iletti.

Kaymakam Sayın Ahmet Özdemir Aile ziyaretleri kapsamında ilçemiz Dumanlar mahallesinde evinde yalnız başına yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kalkan teyzeyi de ziyaret etti. Hatice nine Kaymakam Özdemir’i karşısında görünce güler yüzüyle sözlerine şöyle devam etti. "Bizlere değer veren, bizleri dinleyen kaymakamımızdan Allah razı olsun. Hep derlerdi ‘Devlet Baba’ , ben hep merak ederdim ‘Devlet Baba’ kimdir diye. Şimdi ‘Devlet Baba’nın kim olduğunu kaymakamız sayesinde daha iyi tanıdım dedi. Sıkıntıları anlattığını belirten Hatice Kalkan Teyze, Kaymakam oğlum beni sabırla dinledi. Çok mütevazi bir insan. Cenab-ı Allah onu ve devletimizi darda bırakmasın. Bizlere mütevaziliğin en güzel örneğini sergileyen Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aileler ile birlikte uzun uzun sohbet eden Ailelerin taleplerini dinleyen Kaymakam Özdemir sıkıntıların yerine getirilmesi için talimat verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel