Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Yeni İmar Yönetmeliği Anlatıldı

 Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca başkanlığında Salihli Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye İmar İşleri Müdürü Selcen Doğan, mimarlar, mühendisler, yapı denetim kuruluşları ve inşaat sektörü temsilcileri katıldı. 1 Ekim 2017 tarihinde işlerlik kazanan planlı alanlar imar yönetmeliği hakkında Başkan Yardımcısı Karaca ve İmar İşleri Müdürü Doğan tarafından katılımcılara bilgi verildi. İmar yönetmeliğinde yapılan düzenlemelerin şehirlerin yapılaşmasını doğrudan ilgilendirdiğini belirten Başkan Yardımcısı Karaca, “İlçemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimarlar, mühendisler ve yapı denetim kuruluşları ile belediyemiz öncülüğünde bir araya gelerek yeni yönetmelik ve diğer düzenlemelerle ilgili değerlendirme toplantısı yaparak istişarede bulunduk” dedi.

Salihli Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen bu tür bilgilendirme toplantılarının verimli geçtiğini dile getiren ilçedeki inşaat sektörü temsilcileri ve mimarlar ise, mesai gözetmeden çalışan İmar İşleri Müdürlüğü personeli ile yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel