Öne Çıkanlar AKUT Anadolu el ele BADMİNTN Azerbaycan vatandaşı kadından 3 çocuk sahibi olan Celil Deniz 13 yaşındaki çocuk sanayi odası

Vali Karadeniz’e kırmızı dipli mumla davet

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Vali Yaşar Karadeniz’i ziyaret ederek bu yıl 8. kez düzenlenecek Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine kırmızı dipli mumla davet etti.

Yunusemre Belediyesi’nin güreşe olan ilgiyi arttırmak amacıyla gerçekleştirdiği 8. Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar sürüyor. 19-20 Ağustos’ta Ortaköy Er Meydanı’nda düzenlenecek organizasyon öncesi Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa protokolüne ziyaretlerine Vali Yaşar Karadeniz ile başladı. Başkan Çerçi, Vali Karadeniz’e yağlı pehlivan güreşlerinin sembolü olan kırmızı dipli mum ve davetiye vererek Türkiye’nin en rağbet gören organizasyonları arasında yer alan Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel