Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Vali Bektaş’a Veda Ziyaretleri
Manisalı işadamları ve Manisa protokolü Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliği’ne atanan Vali Erdoğan Bektaş’a veda ziyaretlerinde bulundu.
Vali Bektaş’a ilk ziyaret Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet ve Keskin Keskinoğlu tarafından gerçekleştirildi. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu Manisa’ya ve Akhisar’a yaptığı katkılara teşekkür ederek ziyaret anısına Vali Bektaş’a plaket sundu. Vali Bektaş’ı daha sonra Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ziyaret etti. Zorlu, Manisa sanayisinin gelişimine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür ederek Vali Bektaş’a Rize’de yapacağı görevde başarılar diledi.
ORGANİK TARIM PROJESİ EKİBİNDEN ZİYARET
Manisa’da organik tarımı geliştirme hamlesi başlatan Vali Bektaş’ı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi ile Organik Tarım Projesi il ve ilçe tarım koordinatörleri ziyaret etti. Burada konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, “İki yıllık süre içerisinde tarıma ve organik tarıma vermiş olduğunuz destekten dolayı gerçekten minnettarız. Bizimle bu zamana kadar bu denli, proje bazlı, bire bir ve iç içe olan bir vali daha görmedik. Arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum. Biz ümit ediyorduk ki birkaç yıl daha böyle çalışalım, Manisa’yı bir yerlere götürelim, ama erken oldu. Manisa tarımına vermiş olduğunu katkı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Vali Erdoğan Bektaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manisa’nın büyük tarım potansiyelini değerlendirmek adına birlikte yola çıktıklarını ve önemli bir mesafe kaydettiklerini belirterek daha alınacak çok yol olduğunu söyledi. Vali Bektaş Organik Tarım projesinin önünün açık olduğu belirterek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi heyet adına Manisa tarımına ve organik tarımın gelişmesine yapmış olduğu katkı ve destekler nedeniyle Vali Bektaş’a teşekkür plaketi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel