Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Turgutlu'da Yağmur Duası Yapıldı

 Yağmur duası Avşar Mahallesi'ndeki okul bahçesinde düzenlendi. Turgutlu Müftüsü Nizamettin Doğan, köy halkı ve çevre köylerden gelen vatandaşlarla birlikte 2 rekat namaz kılarak dua yaptırdı. Ellerini açan köylüler hep birlikte 'Amin' dedi.

Kuraklığın kendilerini sıkıntıya soktuğunu ifade eden Avşar Mahalle Muhtarı Mehmet Kahrıman, "Bölgemizde aşırı kuraklık var. Uzun süredir bir damla yağmur düşmedi. Hayvanların otlakları ve su kaynakları kurudu. Büyüklerimizden böyle gördük. Allah niyetimizi kabul etsin ve rahmetini ülkemizden, bölgemizden, köyümüzden ve üzerimizden eksik etmesin. Buraya gelen ve el açıp 'Amin' diyen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Yağmur duasına Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, siyasi parti temsilcileri, çiftçiler, besiciler ve köy halkı katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel