Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

TEKVADO DA ŞEHZADELER BELEDİYESİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR..
Şehzadeler Belediyespor bünyesinde katıldığı Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 3’üncüsü olan İdil Tuna Bozkurt Manisa’ya madalya kazandıran tek isim oldu. Bozkurt aldığı üçüncülükle milli takıma da çağrılarak Manisa’ya bir gurur daha yaşattı.
74 ilden 950’si bayan olmak üzere toplam 2 bin 200 sporcunun katıldığı Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası 30 Mayıs - 04 Haziran tarihleri arasında Marmaris, Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’nda gerçekleşti. Şampiyonada henüz yeni bir kulüp olan Şehzadeler Belediyespor’dan İdil Tuna Bozkurt Türkiye üçüncüsü olarak derece ile Manisa’ya döndü.
Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Av. Ali Özyiğit, “Muay Thai, Kick Boks ve Wushu’dan sonra Taekwondo branşında aldığımız başarıdan oldukça memnunuz. Şampiyonaya Manisa İlimizi temsilen 10 kulüpten toplamda 46 sporcu bu yarışmaya girmiştir. Sporcumuz İdil Tuna Bozkurt kendi kategorisindeki 96 sporcu arasından sıyrılarak üçüncü olmuş, Manisa ilimize tek derece olan Türkiye üçüncülüğünü kazandırmıştır. Kendisini ve Antrenörümüz Cesim Aşan’ı Belediyespor Kulübü yönetim kurulumuz adına tebrik ederim.” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Kızımızın almış olduğu başarı bizi memnun etmiştir. Kendisi ilk üçe girmesinden dolayı milli takım kampına çağrılacağı bilgisini aldık. Kampta da başarılı olacağına inancımız tam. Üç branşta milli takıma sporcu verdik ve çeşitli uluslar arası başarılar elde edip bayrağımızı göndere çektirdik, İstiklal Marşımızı dinlettik. Yeni kulüp olmamıza rağmen çok ciddi başarılara imza atan kulüp yönetimimizi ve teknik ekibimizi tebrik ederim. Her zaman olduğu gibi spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecektir.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel