Öne Çıkanlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü İl Milli Eğitim Müdürü para Başakşehir

Tarihi Sevdiren Bahadıroğlu Şehzadeler’e Konuk Oldu
Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları kapsamında Manisa’ya gelen Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Osmanlı’da Ramazan konulu bir söyleşi yapan Bahadıroğlu, kendine öz anlatım tarzıyla vatandaşların beğenisini topladı.

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programları kapsamında Manisa’ya gelen Tarihçi- Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlarla buluştu. Osmanlı’da Ramazan konusu üzerine, kendisine has anlatım tarzı ile bir söyleşi yapan Bahadıroğlu vatandaşların büyük beğenisini topladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Osmanlı’da Ramazan konulu söyleşi programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri Burhan Aydemir, Ali Özyiğit, Mehmet Emin Çipiloğlu, Mustafa Zeybek, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler Manisalı tanınmış iş adamı Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşi programında vatandaşlara teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, öncelikle değerli misafirimiz tarihi sevdiren adam Yavuz Bahadıroğlu hocamıza Şehzadeler’imize hoş geldiniz diyorum. Bu akşam burada kendisinin engin tecrübelerinden istifade ettik. İnşallah ekim ayından sonra Allah nasip ederse, Manisa’da yetişen şehzadelerimizi de kendisinden dinlemek ve öğrenmek bizler için büyük bir ayrıcalık olacaktır. Bu güzel gecemize gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alakadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepimizin üzerinde izleri olan değerli hocamıza Allah sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı ve uzun ömürler versin inşallah” dedi.
Programın sonunda Başkan Çelik, Tarihçi - Yazar Yavuz Bahadıroğlu’na Mesir macunu sepeti hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel