Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

TAM 100 KEZ AÇIK KALP AMELİYATI OLDU

 Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Şekip Çelik ve Op. Dr. Ahmet Özdemir’in başarılı operasyonları sonrası açık kalp ameliyatı ile sağlığına kavuşanlarında katıldığı törende konuşan Başhekim Op. Dr. Seçkin Meriçeli, "Hastane olarak Salihli’de bir ilki gerçekleştirmenin, hem endişesini, hem de tedirginliğini yaşadık. Ancak alanında uzman ekibimize hep güvendik. Güvendiğimiz bu ekipte Salihli’de kısa sürede 100 açık kalp ameliyatı gerçekleştirerek, bizim yüzümüzü kara çıkarmadı. Bir gün, yakınlarımız veya bizde burada açık kalp ameliyatı olabiliriz” dedi. Başhekim Meriçeli, ayrıca Kardiyoloji Uzmanları Uzm. Dr.Hüseyin Tunar ve Uz.Dr. Dr.İbrahim Susam tarafından da kısa sürede yaklaşık bin 500 anjio yapıldığını belirtti.

Törende pasta kesim törenine katılan hastalara plaket verilirken, tören üzerinde “Sağlıklı nice yıllara” yazılı pasta kesimi ile son buldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel