Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Şehzadeler’in Altın Kızları Balkan Şampiyonu Oldu
Edirne’de 2-5 Haziran tarihleri arasında 9 ülkenin katılımı ile yapılan 3. Açık Balkan Wushu Şampiyonası’na katılan Manisalı iki milli sporcu altın madalya alarak ülkemizin ve Manisa’nın gururu oldu.
Balkan Wushu Federasyonu tarafından düzenlenen 3’üncü Açık Balkan Wushu Şampiyonası 3 - 5 Haziran tarihleri arasında Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye, İtalya, Bosna Hersek, Hırvatistan, Slovenya, İran, Ukrayna, Sırbistan ve Suriye’den toplam 420 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyona ilgiyle izlendi.
Wushu’nun iki dalı olan Sanda ve Taolu tekniklerinin sergilendiği şampiyonada Türk Milli Takımı adına mücadele eden Şehzadeler Belediyesporlu Wushu’cular Büşra ve Beyza Korkut kardeşler, tüm rakiplerini geride bırakarak birinciliği kazandı.
Belediye Spor Kulübü Başkanı Av. Ali Özyiğit, “Milli takımda yarışan her iki sporcumuzun da birinci olması bizleri çok memnun etmiştir. Kendilerini ve Antrenörlerini Yönetim Kurulum adına tebrik ederim. Yaz spor okulu kayıtlarımız başlamıştır. Spor yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bu kurslarımıza bekliyoruz.” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Kızlarımızın almış olduğu bu uluslar arası başarı, Milli Marşımızı 9 ülke arasından okutup, birincilik kürsüsünde Türk Bayrağımızı dalgalandırmaları bizleri duygulandırmıştır. Şehzadeler Belediyesi olarak spora desteğimiz her daim vardır ve artarak devam edecektir. Kulüp yönetimimizi ve Antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel