Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak çankaya Gündem şehitler için kınama

Şehzadeler’de İlahi Ziyafeti
Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan Gecelerini izlemeye gelen vatandaşlar sanatçı Rahmi Olcay’ın okuduğu ilahilerle keyifli saatler yaşadı. Ramazan ayı sonuna kadar düzenlenecek olan etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler halkına keyifli bir Ramazan yaşatmak için çalışıyoruz.” dedi.
Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri programında sahneye çıkan sanatçı Rahmi Olcay seslendirdiği ilahilerle Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlara keyifli saatler yaşadı. Teravih namazının ardından düzenlenen konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Karabulut, Mehmet Kavas, Ali Özyiğit, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Manisalı bir sanatçı olan Rahmi Olcay’ı Şehzadeler’de misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Öncelikle bu gece buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, hayırlı geceler diliyorum. Hepinizin 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde günahlardan arınmış bir şekilde bayrama kavuşmayı bizlere ve tüm İslam ümmetine nasip etsin inşallah. Ramazan ayının başından beri Cumhuriyet Meydanında her gece farklı etkinlikle vatandaşlarımızın güzel bir Ramazan geçirmesi için çalışıyoruz. Bu çalışmamız Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek. Bu akşam çok değerli bir sanatçımızı ağırlıyoruz. Sayın Rahmi Olcay, kendisi İstanbul’da yaşıyor ancak bizim hemşerimiz olur kendisi Kırkağaçlıdır. Bizde her fırsatta kendisini dinleyerek istifade ediyoruz. Ben tüm hemşerilerimiz adına değerli sanatçımıza hoşgeldiniz diyorum. Seslendirmiş olduğu bir birinden güzel eser için ağzına yüreğine sağlık diyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik konser sonunda sanatçı Rahmi Olcay’a çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel